گردو فالی یکی از مهمترین آجیل های معتدل است که در هند رشد می کند.
این گیاه در جامو و کشمیر، آروناچال پرادش، هیماچال پرادش و اوتاراکند در زیر باران و شرایط نامناسب خاک در زمین های حاشیه ای رشد می کند.
جامو و کشمیر تقریباً 98 درصد از تولید این کشور را تشکیل می دهد.
گردو یک محصول مهم در جامو و کشمیر است.
این ایالت حدود 86263 تن از مساحت 61723 هکتار تولید می کند.
گردو در هیماچال پرادش و اوتاراکند به میزان محدودی رشد می کند. در هیماچال پرادش، آن را در چند منطقه پرورش می دهند.
هند باید برای تامین نیاز پیشبینی شده حدود 75000 تن گردو تا سال 2020 سطح زیر کشت گردو اضافه کند.
گردوهای تولید شده در هند اندازه ها و شکل های متفاوتی دارند و به دو دسته پوسته کاغذی، پوست نازک، پوست متوسط و پوست سخت تقسیم می شوند.
چندین دهه پیش، آجیل ها به دلیل محتوای چربی بالا، ناسالم در نظر گرفته می شدند. با این حال، این تصور در دهه گذشته تغییر کرده است.
آجیل در حال حاضر اغلب توصیه می شود زیرا دارای مشخصات اسیدهای چرب سالم و سرشار از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی و غیره می باشد.
یک وعده یعنی حدود 28 گرم (یک اونس) یا تقریباً 14 نصف گردو حاوی 185 کالری و 18.5 گرم چربی است.
گردو در حالی که کالری و چربی بالایی دارد، چربی اشباع شده کمی دارد.
گردو حاوی 3.9 گرم کربوهیدرات در هر اونس از جمله 1.9 است.
گرم فیبر فیبر بالای گردو به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. گردو همچنین منبع خوبی از پروتئین است.
گردو سرشار از اسیدهای چرب است. گردو حاوی 52 تا 70 درصد روغن است. بیش از 90 درصد این روغن حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع است و محتوای اسید اولئیک (یک اسید چرب تک غیراشباع) بین 12 تا 20 درصد متغیر است.
گردو منبع استثنایی آلفا لینولنیک اسید (ALA) است. آنها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و 6 هستند. اکثر مردم در رژیم غذایی خود به اندازه کافی چربی های امگا 3 دریافت نمی کنند.