سال ها هر روز در جعبه ناهار من تکه تکه می شود. بوی کره و عسل می دهد. یک گونه کلاسیک آمریکایی که از سال 1650 رشد کرده است.
هر کدام از این گونه های سیب قرمز در بازار تهران چندین دهه است که وجود دارند و ممکن است در حال حاضر به شکل پای یخ زده یا سس شیشه ای در خانه شما باشند. همه درختان سیب زرد مهم اقتصادی هستند و به مقدار زیاد صادر می شوند.
درخت سیب جدیدتر با میوه زرد
تقریباً هر صنعت میوه به طور مداوم در حال تکثیر و آزمایش با انواع جدید است و سیب نیز از این قاعده مستثنی نیست. بسیاری از اینها در واقع به طور تصادفی کشف شدند، اما برخی از آنها با دقت پرورش داده شدند تا ویژگی های خاصی مانند رژگونه برای سیب زرد کامل حذف شوند:
بلوند – پوستی کرمی و روشن و زرد خالص. از گالا.
استاندارد – تصادف شاد در گلدن دلیشز. عطر شدید، میوه آبدار.
Gingergold – میوه اولیه فصل.
Golden Supreme – از Golden Delicious، اما یک سیب خاص تولید می کند.
ابریشم – یک سیب اولیه. پوست تقریبا شفاف.
انواع سیب زرد وارداتی
ایالت واشنگتن و چندین منطقه معتدل دیگر ایالات متحده تولیدکنندگان بزرگ سیب هستند، اما آنها تنها مکان هایی نیستند که سیب در آنها رشد می کند. درختان سیب زرد در آسیا، هلند، فرانسه و بسیاری از کشورهای دیگر در حال توسعه هستند.
سیب های پرورش زرد در لیست بالا نیستند، اما هنوز چندین نوع خوشمزه وجود دارد:
Belle de Boskoop – از هلند. مناسب برای هر منظوری
Grafenstein – طعم سنتی کلاسیک از دانمارک
آلدرمن اپل – احتمالاً از اسکاتلند، دهه 1920
Antonovka – میوه کوچک از روسیه
Medaille d’Or – یک نوع کلاسیک فرانسوی است که در سیب استفاده می شود
بیش از 750 نوع سیب با انواع طلایی رنگ وجود دارد. اینها فقط چند مورد هستند، اما دفتر ترویج محلی شما می تواند به شما کمک کند تعیین کنید کدام نژاد برای منطقه شما بهترین است.
احترام